De Hippe Vegetariër
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: foodblogs. Of dat erg is? Nee. Verdomd handig! Maar hoe weet je nu wat de beste en leukste foodblogs zijn? Wij gingen voor je op zoek. Deze week een nieuwe foodblog in de spotlights: De Hippe Vegetariër
Over De Hippe Vegetariër
De Hippe Vegetariër is het domein van Isabel, een vlotte Amsterdamse die – zoals ze zelf schrijft – warmte, gezelligheid, nieuwe ervaringen en bovenal eten koestert. Isabel leeft het leven, maar wel in balans. Lekker eten en sporten als combi naast intens en letterlijk grenzeloos genieten. Isabel is nieuwsgierig, staat open voor verrassingen, experimenteert er lustig op los en probeert met het delen hiervan de wereld een stukje mooier te maken.
Wat je kunt verwachten van deze foodblog?
Het is een online magazine met negen rubrieken die dagelijks en maandelijks gevuld worden. In de rubriek ‘Week van de hippe vegetariër’ lees je bijvoorbeeld op maandag een nieuw recept, op woensdag een ‘Onder de loep’ waarbij Isabel nu bezig is om alle vleesvervangers van die ene supermarktgigant te proberen (en daar aar eerlijk over schrijft!) en op vrijdag krijg je een restaurant-tip.
Wij zijn ook erg enthousiast over de rubriek ‘Maand van de hippe vegetariër’, waarin Isabel onder meer één week per maand een groente in het zonnetje zet en iedere dag een ander recept met gebruik van die ene groente maakt.
Een greep uit de recepten op De Hippe Vegetariër
Hoe lekker koken zonder vlees of vis kan zijn, bewijst Isabel met haar ruime aanbod aan recepten. Van ontbijt tot burgers en van borrel tot soep. Welke recepten je echt niet mag missen?
- Krootjessoep (rode bietjes soep)
- Kikkererwt pannenkoekjes met sesamzaad & gember
- Pompoen-courgettequiche met quinoabodem
- Geroosterde aubergine met saffraanyoghurt en granaatappel
- Zwarte quinoa met boerenkool, aubergine en abrikozen
Nieuwsgierig geworden? Ga naar De Hippe Vegetariër >>